DESPRE

Despre cine? despre autor, bănuiesc. Despre cine-i în spatele acestui blog? Ei bine, nimic nu e mai irelevant pe lume în ale scrisului, decât cum arată și cum vorbește autorul.

În general, îți poți imagina un bătrânel chelios la patru ace, care seamănă cu Eliade, suficient cât să impresioneze prin aspectul erudit. Alteori, un set de unghii roșii la pachet cu silicoane ar fi de neajuns, pentru a da o notă IQ-ului. Adesea, m-am situat undeva la mijloc. Suficient de tânără și femeie cât să nu fac chelie, și suficient de inteligentă cât să nu-mi doresc silicoane.

A se reciti mai sus, cu o mică adăugare: studiez psihologia la o facultate, dar mai mult în teren, mă axez pe psihologia consumatorului, colaborez ca editor, redactor și autor direct la câteva publicații și mă plimb cu Uber în afara programului de la serviciu. În calitate de uber-Șofer, am făcut blogul, pentru a arăta o altă latură a serviciilor, una umană, impregnată până la refuz, de factorul care nu va dispărea niciodată din niciun sistem: ființa umană, în toată complexitatea și ambivalența ei.

Resurse umane locale e despre oameni, despre servicii și despre cum digitalizarea vremurilor ne afectează indirect, potențialul și autenticitatea, de multe ori, și chiar dă peste cap psihologia clasică, așa cum o știm. E despre observație, despre analiză și idei, și chestiuni banale zilnice despre care anim.

Vlăstar TM este un concept personal la început de drum, cu o identitate în lucru, la care îi îndemn pe toți cei care înțeleg mesajul, să adere, să susțină și să împărtășească. Vlăstar TM este un produs românesc 100%, un concept curat care sparge tiparele, și despre care mulți spun că el merge așa… cam împotriva curentului.

Eu spun că îl contrastează !

Vlăstar  TM

 

Advertisements